00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Blama Mebel

  • Company introduction:Стручен тим којшто го изработува најдобриот и најквалитетен мебел, некогаш понуден на пазарот. Достапна цена е можност плус за секој купувач. Долгогодишно искуство во комбинација со врвните и уникатни изработки и дизајни се наши препознатливи карактеристики. - ВИСОК КВАЛИТЕТ - ДОСТАПНИ ЦЕНИ - УНИКАТЕН ДИЗАЈН - ВРВНА ИЗРАБОТКА - СТРУЧЕН ТИМ - БРЗА ИЗРАБОТКА
  • Contact Person Name:Мирослав Богданоски
  • Address:с.Лешок
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:078339410
  • Telephone #:078339410
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete65.62%
Number of products29
Member since28 Jul, 2015
Last activity15:25:29 , 20 Feb, 2024
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance