00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Детска мека триаголна фотелја Batman, Superman, Frozen или Spiderman


 • product description
 • user ratings
 • company profile
product description
 • Product Description:Детска колекција на меки триаголни фотелји. Изберете од 5-те нови илустрации и израдувајте го своето дете!

  ✓ Бесплатна достава до адреса за 48ч
  ✓ Навлака со патент ✓ Внатрешна навлака

  • Табуретка Цилиндар 45x40cm
  • Полнеж: комбинација од ЕПС грануцли и дробена пена
  • Ткаенина: памук и полиестер
 • Availability:In Stock
 • Seller:Ejsi
 • Place of Origin:Macedonia
 • Minimum Order Quantity:1
 • оцени од корисници
  company profile

  Ejsi

  • Company introduction:Македонски бренд кој нуди поинаков начин на секојдневно живеење, алтернативни комфорни фотејли (bean bags) со врвен квалитет, уникатни парчиња со повеќе функции и форми и акцент на естетиката и свежината, но пред се удобноста и ергономичноста на производите. Вршиме испорака до адреса во сите населени места во Македонија. www.ejsi.mk
  • Contact Person Name:Стевчо Наумоски
  • Address:Трајче Трајчески 19
  • Post Code:6000
  • City:Ohrid , Macedonia
  • Cell Phone #:070331391
  • Telephone #:070331271
  • Year registered:2015
  • Geo Location:Show  070/287-777

  shopping assistance