00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Ejsi

  • Company introduction:Македонски бренд кој нуди поинаков начин на секојдневно живеење, алтернативни комфорни фотејли (bean bags) со врвен квалитет, уникатни парчиња со повеќе функции и форми и акцент на естетиката и свежината, но пред се удобноста и ергономичноста на производите. Вршиме испорака до адреса во сите населени места во Македонија. www.ejsi.mk
  • Contact Person Name:Стевчо Наумоски
  • Address:Трајче Трајчески 19
  • Post Code:6000
  • City:Ohrid , Macedonia
  • Cell Phone #:070331391
  • Telephone #:070331271
  • Year registered:2015
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete68.75%
Number of products10
Member since20 May, 2015
Last activity10:35:11 , 14 Mar, 2019
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance