00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Shoe store ( closet )

Shoe store ( closet )

Цената е со вклучен ДДВ
13.340 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:combination of three cabinets at a depth of 16cm with one row in the door, model with handles and closed background plus hanger, height 193cm, length 204cm, capacity 27 pairs of shoes, free delivery in Skopje, for other cities by cargo with a surcharge of 1300 denars, are delivers assembled to home
 • Availability:In Stock
 • company profile

  ДМВ Дизајн

  • Company introduction:Со 20+ години искуство и традиција во работењето ние сме современа дестинација за совршен и практичен мебел за вашиот дом, модерен дизајн и квалитетна изработка. Нашиот производ е направен за да ја надополни уметноста за добро живеење, а дизајнот е совршено решение за мал простор. DMW design се придржува до највисоките стандарди за обработка, и монтажа – така сте сигурни дека мебелот од DMW design ќе ви трае цел живот. Настојувајќи да понудиме дизајни што се практични и уникатни, со вистински конкурентни цени на пазарот. Изработката и испораката трае кратко и е секогаш на време во договорениот рок. Ние сме посветени на создавање производи кои ги инспирираат и поддржуваат луѓето да направат позитивни промени во животниот стил.
  • Contact Person Name:dmdizajn99@gmail.com
  • Address:Китка
  • Post Code:52
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070727633
  • Telephone #:070727633
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:8.640 MKD

  Shoe store ( closet )

  Retail Price - VAT Included:4.790 MKD

  Shoe store ( closet) slim R C02-1PZ

  Retail Price - VAT Included:3.850 MKD

  Shoe store ( closet ) - slim R C03 ...

  Retail Price - VAT Included:8.550 MKD

  Shoe store ( closet ) slim R C34-1P

  Retail Price - VAT Included:7.800 MKD

  Shoe store ( closet ) slim - C34-1P

  Retail Price - VAT Included:2.800 MKD

  Shoe store ( closet ) slim R C02-1 ...
  070727633

  shopping assistance