00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Shoe store (closet) slim C02-1P

Shoe store (closet) slim C02-1P

Цената е со вклучен ДДВ
2.550 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:wardrobe with 4 doors at a depth of 25cm, two rows in the door, capacity 24 pairs of shoes, height 157cm, width 65cm, free delivery in Skopje, for other cities by cargo with a surcharge of 500 denars
 • Availability:In Stock
 • company profile

  ДМВ Дизајн

  • Company introduction:Со 20+ години искуство и традиција во работењето ние сме современа дестинација за совршен и практичен мебел за вашиот дом, модерен дизајн и квалитетна изработка. Нашиот производ е направен за да ја надополни уметноста за добро живеење, а дизајнот е совршено решение за мал простор. DMW design се придржува до највисоките стандарди за обработка, и монтажа – така сте сигурни дека мебелот од DMW design ќе ви трае цел живот. Настојувајќи да понудиме дизајни што се практични и уникатни, со вистински конкурентни цени на пазарот. Изработката и испораката трае кратко и е секогаш на време во договорениот рок. Ние сме посветени на создавање производи кои ги инспирираат и поддржуваат луѓето да направат позитивни промени во животниот стил.
  • Contact Person Name:dmdizajn99@gmail.com
  • Address:Китка
  • Post Code:52
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070727633
  • Telephone #:070727633
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:3.400 MKD

  Shoe store (closet) slim C03-1P

  Retail Price - VAT Included:4.700 MKD

  Shoe store (closet ) slim - R C04-1 ...

  Retail Price - VAT Included:2.800 MKD

  Shoe store ( closet ) slim R C02-1 ...

  Retail Price - VAT Included:3.850 MKD

  Shoe store ( closet ) - slim R C03 ...

  Retail Price - VAT Included:11.350 MKD

  Shoe store ( closet) slim R C234-1P

  Retail Price - VAT Included:4.400 MKD

  Shoe store ( closet )slim- C04-1P
  070727633

  shopping assistance