00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Готвено телешко БЕЛПИАТТО БИФ


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:телешко месо, зеленчук, зачини, пире
 • company profile

  Бел Пиатто

  • Company introduction:БЕЛ ПИАТТО е создаден за уживателите на вкусна храна, италијански специјалитети и традиционални вкусови. Повелете на гурмански залак во БЕЛ ПИАТТО. Уживајте со семејството, пријателите и колегите во нашето разновидно мени и елегантно спакувани вкусови. Buon appetito.
  • Contact Person Name:Александар Димишков
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:076904095  076904095

  shopping assistance