00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Products for Fiditek

Fiditek

Најголем и најсовремен избор на фискални каси и фискални принтери по сите светски стандарди Фидитек е несомнено конкурентна фирма во областа на продажба на фискални апарати, електронски ваги, софтверски производи и системи и целосна трговска опрема. Кај нас можете да најдете комплетната палета фискални ... повеќе за компанијата

OPEN THE SEARCH FILTERS HERE
Category : Discount :
Delivery :
14%save
Retail Price - VAT Included:85.792 MKD 73.000 MKD

СКЛОПУВАЧКИ ЕЛЕКТРИЧЕН ВЕЛОСИПЕД LO ...

Retail Price - VAT Included:11.624 MKD

НЕФИСКАЛЕН ПРИНТЕР DAISY 1200 POS

Retail Price - VAT Included:12.915 MKD

Принтер Етикетирач LPQ 58

Retail Price - VAT Included:11.682 MKD

Фискална каса Алфа

Retail Price - VAT Included:21.240 MKD

Fiscal cash register Razvigorec

Retail Price - VAT Included:17.700 MKD

Fiscal cash register Vardarec

Retail Price - VAT Included:12.979 MKD

Fiscal cash register Severec

Retail Price - VAT Included:24.662 MKD

Fiscal Printer FX 1300

Retail Price - VAT Included:15.340 MKD

Fiscal Printer FX 1200

Retail Price - VAT Included:16.047 MKD

Fiscal cash register Expert_SX

Retail Price - VAT Included:14.750 MKD

Fiscal cash register Perfect S


Page 1 of 1, total 13 products


070/287-777

shopping assistance