00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Fiditek

  • Company introduction:Најголем и најсовремен избор на фискални каси и фискални принтери по сите светски стандарди Фидитек е несомнено конкурентна фирма во областа на продажба на фискални апарати, електронски ваги, софтверски производи и системи и целосна трговска опрема. Кај нас можете да најдете комплетната палета фискални апарати (фискални каси, фискални принтери), кои се нудат на македонскиот пазар. Високиот квалитет на услугата кон своите купувачи и партнери, бидејќи задоволните купувачи се нашиот највисок приоритет.
  • Contact Person Name:Продажба
  • Address:бул.Илинден 60
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:(02)6092069
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete59.38%
Number of products15
Member since16 Jan, 2015
Last activity11:39:35 , 17 Jul, 2020
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance