00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Инфрацрвени грејни тела PE270-270W


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Инфрацрвени грејни тела PE270-270W, 30х90cm, просторија 3-6m²

  Карактеристики:
  * Бела алуминиумска површина и бела рамка за елегантен изглед
  * Енергетска ефикасност до 95%
  * 5 години гаранција на производител
 • company profile

  Arese solutions

  • Company introduction:АРЕСЕ Солушне е компанија специјализирана за дизајн, имплементација и одржување на соларни, ветерни и хидро енергетски решенија, како и ЛЕД базирана расвета (внатрешна и надворешна). Нудиме решенија за индивидуални куќи, станови, викендици, паркови, градини, производствени погони, фарми, продавници, системи за наводнување, осветлување на јавни површини.
  • Contact Person Name:Робин Бојчевски
  • Address:Иван Козаров 27
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:+38975234119
  • Telephone #:+38975234119
  • Year registered:2009
  • Geo Location:Show  075234119

  shopping assistance