00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Arese solutions

  • Company introduction:АРЕСЕ Солушне е компанија специјализирана за дизајн, имплементација и одржување на соларни, ветерни и хидро енергетски решенија, како и ЛЕД базирана расвета (внатрешна и надворешна). Нудиме решенија за индивидуални куќи, станови, викендици, паркови, градини, производствени погони, фарми, продавници, системи за наводнување, осветлување на јавни површини.
  • Contact Person Name:Робин Бојчевски
  • Address:Иван Козаров 27
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:+38975234119
  • Telephone #:+38975234119
  • Year registered:2009
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete78.12%
Followed2
Number of products45
Member since22 Mar, 2012
Last activity13:36:10 , 19 Jun, 2024
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance