00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Побакарени сонди за заземјување


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Побакарени сонди за заземјување
 • Availability:In Stock
 • Seller:Smelt-Ing
 • Minimum Order Quantity:100 кг
 • company profile

  Smelt-Ing

  • Company introduction:Компанијата СМЕЛТ-ИНГ е компанија во приватна сопственост, основана во 1996 година и се занимава со трговија на големо на електро опрема, кабел и бакар. Станува збор за компанија која континуирано се развива и притоа на своите купувачи им овозможува најразлични производи и услуги. Силата на компанијата е во флекибилноста во работењето, и во индивидуален пристап кон секој купувач. Поседуваме фабрика во Велес, во која се произведуваат полиестерски и метални ормари, метални кабловски регали и други производи од метал. Тргуваме со ниско напонска електро опрема, АС склопки, осигурувачи, раставни склопки и летви, клеми, кабел, бакар, гибливо црево и останата електро опрема.
  • Contact Person Name:Ратко
  • Address:Кузман Јосифовски Питу 8/2
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070235093
  • Telephone #:022464200
  • Fax #:022464100
  • Year registered:1996
  • Total employees:15
  • Geo Location:Show  022464200

  shopping assistance