00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Емос

 • Company introduction:ЕМОС - Електромонтажа Склопки ДОО Охрид е формирана во Јуни 2015 година, како резултат на преземање и целосно рестартирање на производството на фабриката за гребенести склопки и електроинсталациски производи, изолатори и струјни и мерни трансформатори од групацијата на ЕМО Охрид АД. ЕМОС е производна компанија на која главни дејности се производство и инженеринг на нисконапонска и среднонапонска електро опрема, електроинсталациски производи за домашна и индустриска употреба, гребенести склопки, изработка на составни делови на изолатори, трансформатори и раставувачи, како и лиење на бакелитни и пластични производи за различна употреба. Од основањето на оваа фабрика во 1979 година, електроинсталационите производи создадени од овие капацитети се познати и препознатливи кај потрошувачите за нивниот врвен квалитет, долговечност и истрајност не само ва Македонија и бившите YU простори, туку и во Германија, Русија, Полска, Саудиска Арабија, Јужна Африка и Јужна Америка, каде се извезуваа производите на ЕМО. Гребенестите склопки, специфичен ниско и средно напонски производ, како и електроинсталациските производи, се изработуваат по уникатна технологија, во која се користат специфични материјали за изработка од специјални и проверени добавувачи, по строго контролирана технологија и проверка на квалитет по интернационални стандарди, ги прави нашите производи препознатливи и конкурентни во линијата на висококвалитетни електроинсталациски производи. Брендот ЕМОС претставува синоним за висок квалитет и гаранција за долгорочна употреба и сигурност. Нашите производи никогаш нема да ви откажат! Нашите производи се произведени да траат вечно! ЕМОС – Трае засекогаш! Компанијата користи најсовремени принципи на работење, строго контролирани процеси на производство и контрола на квалитет, користиме суровини кои одговараат на интернационални стандарди за заштита на животната средина, поседуваме бројни меѓународни сертификати за квалитет. Во тек се инвестиции за развој и подобрување на производниот процес, како и в
 • Contact Person Name:Ирена / Божидар
 • Address:15-ти Корпус 1-а
 • Post Code:6000
 • City:Ohrid , Macedonia
 • Telephone #:00 389 46 611491
 • Fax #:00 389 46 611491
 • Year registered:2015
 • Total employees:10
 • Export percentage:50
 • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete75.00%
Number of products16
Member since18 Feb, 2016
Last activity10:49:31 , 04 Oct, 2019
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance