00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

TEKSAN GENERATOR - ГЕНЕРАТОР ЗА ЕЛЕКТРИЧНА СТРУЈА 82 kVA


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:TEKSAN GENERATOR

  •Ги реализира сите негови активитети во согласност со сите меѓународни стандарди за највисок квалитет.
  •Имплементирани стандарди: ISO 9001: 2000 Менаџмент Систем за Квалитет, ISO 140001 - Менаџмент Систем за Животна Средина, OHSAS 18001.

  TJ82PE5A
  Јачина 82 Kva / 66 kW
  Мотор PERKINS
  Алтернатор MARELLI
  Заштитна кутија со можност за заклучување
  Индустриски издувен лонец
  Вграден резервоар за гориво со индикатори
  Електронски индикатори за моментално производство на струја (Control Panel)
  Посебен раздвоен ормар за примарна конекција (ATS Panel)
  Ладење со течност
  Автоматско уклучување и исклучување
  Гаранција 12 месеци или 1000 работни часа
  Овластен сервис

  БАУКОП ДООЕЛ е овластен застапник на Тексан Генератори во Македонија.
  www.baukop.com.mk

  За подетални информации посетете ја официјалната страница на Тeksan Generator
  www.teksangenerator.com
 • Category:Generators
 • Availability:In Stock
 • Seller:Baukop
 • Place of Origin:Turkey
 • Warranty:1 year
 • company profile

  Baukop

  • Company introduction:Баукоп е компанија која врши услуги од областа на нискоградба и транспорт, како и трговија со градежни машини и транспортни средства, кои претежно ги набавува од Германија, Холандија и Белгија. Производи: • Кранови • Генератори • Алуминиумски профили и aксесоари за oграда • Градежни машини – багери, булдожери, ваљаци, грејдери, виљушкари, автодигалки Располага и со влекачи и со нисконосечки полуприколки за транспорт, како на сопствените машини исто така и на давање услуги од истата област како во земјата, така и во странство. Друштвото за трговија, меѓународен транспорт и услуги БАУКОП ДООЕЛ увоз – извоз Скопје, е основана во февруари 1995 година, првенствено како услужна фирма од областа на внатрешниот транспорт, т.е транспорт со камиони – кипери. Од 1998 година ја проширува дејноста и на услуги со градежни машини – багери, булдожери, ваљаци, грејдери, виљушкари... како и автодигалки, со што се комплетира во целосно давање на услуги од областа на нискоградбата. Од 2005 година дејноста ја проширува на трговија со керамички плочки и санитарии, која дејност во 2006 година ја отстапува на новоотворена фирма. Од 2007 година, како генерален застапник на фирмата "Teksan Jenerator" од Истанбул – Турција, почнува со продажба на генератори за производство на струја, како и сервисирање на истите. Од февруари 2009 година, како застапник на фирмата Н & Б од Пловдив, Бугарија, почнува да работи и со трговија со кранови, лифтови, виљушки и други машини за градежништво. Нашата мисија е да обезбедиме градежни услуги и производи на нашите клиенти со исклучително искуство и професионален интегритет. Ние го цениме значењето на нашите односи и ќе продолжиме да бидеме коректни во нашата работа со сите вработени, клиенти и партнери. Нашата визија е да бидеме лидери во нашата област со нудење на квалитетни услуги и добра.
  • Contact Person Name:Dzevat Shaini
  • Address:Јадранска магистрала 210 (Качанички пат)
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:02 2602071
  • Telephone #:02 2656628
  • Fax #:02 2601980
  • Geo Location:Show  022656628

  shopping assistance