00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Baukop

  • Company introduction:Баукоп е компанија која врши услуги од областа на нискоградба и транспорт, како и трговија со градежни машини и транспортни средства, кои претежно ги набавува од Германија, Холандија и Белгија. Производи: • Кранови • Генератори • Алуминиумски профили и aксесоари за oграда • Градежни машини – багери, булдожери, ваљаци, грејдери, виљушкари, автодигалки Располага и со влекачи и со нисконосечки полуприколки за транспорт, како на сопствените машини исто така и на давање услуги од истата област како во земјата, така и во странство. Друштвото за трговија, меѓународен транспорт и услуги БАУКОП ДООЕЛ увоз – извоз Скопје, е основана во февруари 1995 година, првенствено како услужна фирма од областа на внатрешниот транспорт, т.е транспорт со камиони – кипери. Од 1998 година ја проширува дејноста и на услуги со градежни машини – багери, булдожери, ваљаци, грејдери, виљушкари... како и автодигалки, со што се комплетира во целосно давање на услуги од областа на нискоградбата. Од 2005 година дејноста ја проширува на трговија со керамички плочки и санитарии, која дејност во 2006 година ја отстапува на новоотворена фирма. Од 2007 година, како генерален застапник на фирмата "Teksan Jenerator" од Истанбул – Турција, почнува со продажба на генератори за производство на струја, како и сервисирање на истите. Од февруари 2009 година, како застапник на фирмата Н & Б од Пловдив, Бугарија, почнува да работи и со трговија со кранови, лифтови, виљушки и други машини за градежништво. Нашата мисија е да обезбедиме градежни услуги и производи на нашите клиенти со исклучително искуство и професионален интегритет. Ние го цениме значењето на нашите односи и ќе продолжиме да бидеме коректни во нашата работа со сите вработени, клиенти и партнери. Нашата визија е да бидеме лидери во нашата област со нудење на квалитетни услуги и добра.
  • Contact Person Name:Dzevat Shaini
  • Address:Јадранска магистрала 210 (Качанички пат)
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:02 2602071
  • Telephone #:02 2656628
  • Fax #:02 2601980
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete68.75%
Number of products9
Member since25 Feb, 2013
Last activity15:37:45 , 03 Mar, 2020
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance