00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Општ англиски јазик

Општ англиски јазик

Цената е со вклучен ДДВ
6.200 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Курсевите се распределени во неколку степени
  А1.1, А1, А2.1, А2, B1.1, B1, B2.1, B2, C1.1, C1, C2.1, C2
  Секој степен е организиран во 60 часа по 45 мин.
  Со секој завршен курс се добива сертификат за завршен степен.

  info@esp.com.mk
  02/3246-041
  071/324-170
 • Availability:In Stock
 • Seller:ESP
 • Place of Origin:Macedonia
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  ESP

  • Company introduction:Визија ЕСП - Скопје е основано во 1999 година како центар за преводи / толкување, обука по странски јазици и компјутерска обука од страна на врвни професионалци кои делеа јасна визија: Бескомпромисна потрага по врвен квалитет во услугите што ЕСП ги нуди, со што ЕСП ќе израсне во центар на извонредност за обука по странски јазици, компјутери и обуки за развивање и управување на човечки ресурси, кој влева сигурност кај посетителите во успешност на процесот на учење на странски јазик, компјутерско описменување, како и обука за усовршување. ЕСП опстојува на таа визија, и во потрага по квалитет добивката е од второстепено значење. Мисија Текот на работењето, искуствата и знаењата стекнати во тој процес, овозможија од визијата на ЕСП да се развие мисијата на ЕСП: Целосна посветеност кон непречен напредок на клиентите во усовршување на нивните познавања од избраната област, која најдобро е изразена преку Нашето мото Развивај го човечкиот потенцијал! Потврда за квалитет во наставата Од Мај 2006 ЕСП е целосно акредитирано од MAQS (МАКС) - Македонска асоцијација за квалитет во наставата по странски јазици (Асоцијативна членка на EAQUALS - Европска асоцијација за квалитет во наставата по странски јазици). Насоченост кон потребите на клиенти Еден од најважните темели за дизајнирање на нашите обуки се токму утврдените потреби и очекувани исходи на клиентите, врз основа на што изведувачите и посетителите заедно работат на постигнување на договорените цели на најефикасен можен начин
  • Contact Person Name:Лидија Таскова Попова
  • Address:9-ти Мај 4
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:02 3246041
  • Year registered:1999
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:6.200 MKD

  Општ англиски јазик

  Retail Price - VAT Included:6.900 MKD

  Општ англиски јазик

  Retail Price - VAT Included:6.900 MKD

  Општ англиски јазик

  Retail Price - VAT Included:5.600 MKD

  Општ англиски јазик

  Retail Price - VAT Included:6.200 MKD

  Општ англиски јазик

  Retail Price - VAT Included:6.200 MKD

  Општ англиски јазик
  023246041

  shopping assistance