00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Derma Medica

  • Company introduction:1. ДЕРМАТОЛОГИЈА И ВЕНЕРОЛОГИЈА Преглед и консултации за сите видови кожни болести; АКНИ - најсовремени методи во лекувањето на акни со комбинирана ласерска Blue light, Green light и Infrared light со RH тeрaпија; Третман на брадавици, кондиломи, папиломи, молуски со криотерапија (течен азот), ласерска терапија, електрокоагулација; Преглед на бемки (проста и дигитална дермоскопија), ран скриниг за навремено откривање на меланом-рак на кожата; Дигитална дијагностика (компјутерски трихоскен) на коса и третман на сите типови на опаѓање на косата; Дифитална анализа и дијагностика на кожа на лице; Венеролошки прегледи - дијагностика (земање брисеви) и терапија на полово преносливи болести; Отстранување на бемки, тумори, израстоци ; Враснат нокт и други ноктени деформитети ; 2. ЕСТЕТСКА МЕДИЦИНА Третмани за подмладување ; Хемиски пилинг (Neostrata, Мезоестетик) ; Ласерски третмани со: неаблативни (радио фреквенција, ИПЛ) и аблативни ласери ; Дермаролер, дермапен ; Ласерски третмани за отстранување на проширени капилари, хиперпигментации, стрии, лузни од акни ; Ласерска епилација - трајно отстранување на несакани влакна ; 3. ДЕРМАТОЛОШКА КОЗМЕТОЛОГИЈА Отстранување на целулит и масни наслаги (Vela Smooth 2) ; Третмани за освежување и хидратација на лице - антиејџинг, релакс, оксиген ; Класични козметички третмани ;
  • Contact Person Name:Ненад Пешиќ
  • Address:ул. Максим Горки бр. 8
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:(02) 3113 115;
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete62.50%
Number of products25
Member since15 Jan, 2013
Last activity15:28:13 , 31 Jan, 2017
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance