00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Products for Derma Medica

Derma Medica

1. ДЕРМАТОЛОГИЈА И ВЕНЕРОЛОГИЈА Преглед и консултации за сите видови кожни болести; АКНИ - најсовремени методи во лекувањето на акни со комбинирана ласерска Blue light, Green light и Infrared light со RH тeрaпија; Третман на брадавици, кондиломи, папиломи, молуски со криотерапија (течен азот), ... повеќе за компанијата

OPEN THE SEARCH FILTERS HERE
Category : Discount :
Delivery :
50%save
Retail Price - VAT Included:2.000 MKD 1.000 MKD

Биолошки третман на лице

50%save
Retail Price - VAT Included:6.000 MKD 3.000 MKD

Дерматолошки преглед и ласерски тре ...

50%save
Retail Price - VAT Included:6.000 MKD 3.000 MKD

Chemical peeling (Neostrata, Mesoes ...

33%save
Retail Price - VAT Included:3.000 MKD 2.001 MKD

ANTIAGING - three treatments with D ...

Retail Price - VAT Included:2.000 MKD

ANTIAKNE - chemical peeling + medic ...

Retail Price - VAT Included:3.000 MKD

NUTRISOIN - revitalizing, nutrition ...

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Laser rejuvenation

Retail Price - VAT Included:Ask for price

DIGITAL ANALYSIS OF SKIN


Page 1 of 1, total 10 products


070/287-777

shopping assistance