00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Fiscal Printer FX1300


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:• Најбрзо и безшумно печатење
  • Систем за лесна промена на хартиja
  • Секач на хартиja автоматски нож
  • USB интерфеjс за комуникација со компјутер.
  Погоден за работа во:

  • ресторани
  • супермаркети
  • бензински пумпи
  • аптеки.

  Фискален принтер FX1300 e најбрзиот фискален печатач во Македониjа, кој надминува останатите модели во оваа класа со неверојатен најбрзо (200 мм / сек.) и безшумно печатење и со највисокиот во класата печатен механизам – Seiko. Благодарение на easy-paper-load системот, дури неискусни оператори можат да вчитаат хартиената ролна без напор. Ова го прави исклучително лесен и удобен за работа, а богатите комуникациски можности му овозможуваат неограничена сфера на примена. Идеален за корисниците на постоечките компјутерски базирани POS системи. Идеален за објекти каде се печати многу и каде брзината и доверливоста на опремата е од примарно значење.

  • Тежина:0.900 kg
  • Димензии:138 x 165 x 132 mm.

  Фискални каси и фискални принтери од Давид Компјутери.
 • Availability:Contact
 • Warranty:1 year
 • company profile

  David kompjuteri

  • Company introduction:ДАВИД Компјутери се занимава со изработка и продажба на софтвер, фискални каси и фискални принтери, продажба на хардверски компоненти а притоа нуди и целосна поддршка и одржување на истите.
  • Contact Person Name:Продажба
  • Address:бул.Јане Сандански 72/1
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:022450372
  • Fax #:02 2450372
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:24.662 MKD

  Fiscal Printer FX 1300

  Retail Price - VAT Included:13.000 MKD

  Fiscal Printer FX1200

  Retail Price - VAT Included:15.340 MKD

  Fiscal Printer FX 1200
  022450372

  shopping assistance