00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Звучници за компјутери - Harman Kardon® SoundSticks® III


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Is it possible to improve what’s already perfect? Praised for its stunning design at the MOMA in New York, the original SoundSticks® system has become another Harman Kardon® design landmark. SoundSticks III is all that and even more. A 6-inch, 20-watt downward-firing powered subwoofer. Eight 1-inch full-range transducers. Plug-and-play compatibility with virtually any multimedia device. And stunning industrial design that perfectly matches the clarity of the sound. The Harman Kardon SoundSticks III desktop sound system brings a new level of excitement to music, games and movies with a minimum of wiring – and looks spectacular doing it.
 • Seller:Kodi
 • company profile

  Kodi

  • Company introduction:Уште од нашите почетоци во 1995 година КОДИ се издвои како лидер во областа на аудио и видео технологиите во Македонија. Веруваме дека клиентот може најдобро да го одбере вистинскиот производ кога има можност да слушне и види различни решенија во секојдневна околина. Производите што ги нудиме се внимателно одбрани и имаат одличен однос квалитет/цена. Директни и единствени дистрибутери за Македонија сме за следните брендови - Marantz, Denon, Harman/Kardon, Yamaha, Rotel, Bowers &Wilkins, JBL, Infinity, Sonus Faber, Canton, AKG, McIntosh, Pro-Ject, Gemini, Loewe, Sharp, AudioQuest, Spectral, Dune, Control4, Proel. Нудиме широк дијапазон на услуги што би му помогнале на секој клиент. Нашите услуги се достапни секој ден од Понеделник до Петок од 08:00 - 16:00 часот.
  • Contact Person Name:Билјана Јовановска
  • Address:Кеј 13-ти Ноември кула 1-2/2
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:023232900
  • Fax #:023133104
  • Geo Location:Show  023232900

  shopping assistance