00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Изработка на сталаг за вино и чаши


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Изработка на сталаг за вино и чаши.
  Изработени од дрво- Бука, заштитени со еколошко масло.
 • company profile

  Сложни Браќа

  • Company introduction:Столарска работилница „ Сложни Браќа“ има долгогодишно искуство во столарството. Столарската дејност се негува веќе три генерации, со што претставува семен бизнис и наследство. Ни претставува вистинска одговорност за да ги задоволиме нашите клиенти, со што докажуваме врвен квалитет на изработка и материјали. Столарската работилница се занимава со следните дејности: изработка и монтажа на собни врати, скалила од масивно дрво, лајсни за паркет, трпезариски и клуб маси од масивно дрво, парапетни даски, даски за сервирање со уникатен дизајн и други уникатни работи од масивно дрво. Најкористен материјал во оваа работилница е масивното дрво, кое како материјал располага со високо квалитетни својства. Најчесто користени дрвни видови се: бука, чам, јасен, даб, орев, костен, цреша, багрен и брест.
  • Contact Person Name:Сложни Браќа
  • Address:ул.71 бр.2-а
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075 913118
  • Telephone #:078 377924  078377924

  shopping assistance