00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Сложни Браќа

  • Company introduction:Столарска работилница „ Сложни Браќа“ има долгогодишно искуство во столарството. Столарската дејност се негува веќе три генерации, со што претставува семен бизнис и наследство. Ни претставува вистинска одговорност за да ги задоволиме нашите клиенти, со што докажуваме врвен квалитет на изработка и материјали. Столарската работилница се занимава со следните дејности: изработка и монтажа на собни врати, скалила од масивно дрво, лајсни за паркет, трпезариски и клуб маси од масивно дрво, парапетни даски, даски за сервирање со уникатен дизајн и други уникатни работи од масивно дрво. Најкористен материјал во оваа работилница е масивното дрво, кое како материјал располага со високо квалитетни својства. Најчесто користени дрвни видови се: бука, чам, јасен, даб, орев, костен, цреша, багрен и брест.
  • Contact Person Name:Сложни Браќа
  • Address:ул.71 бр.2-а
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075 913118
  • Telephone #:078 377924

Images

Logo

Other

Company profile complete65.62%
Number of products11
Member since12 Apr, 2021
Last activity13:47:00 , 06 May, 2022
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance