00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

ETICS и фасадни производи


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Лепила за изолациони плочи & Основен слој на малтер
  Изолациони плочи
  Засилување ETICS
  Импрегнирачки слоеви
  Завршен слој
  Производи за фасада
  Комплементарни производи
  Алати
 • Availability:Contact
 • company profile

  Баукон Бауцентар Тракон

  • Company introduction:Баукон Бауцентар работи на мало и големо со трговија на градежни материјали. Нашиот асортиман опфаќа: -Сипорекс блокови (Thrakon) -Фасадни системи (Thrakon) -Бои и лакови (Thrakon) -Микроцемент (Thrakon) -Хидроизолација (Thrakon) -Лепаци за плочки и фуги (Thrakon) -Гипс картон и производи од гипс Материјали за термоизолација: -Стиропор -Стиродур -Стаклена волна (Isover) -Камена волна (Isover) Работиме исклучиво со најклавитетни материјали од Европско потекло. Наша мисија е да градиме дологорочна релација со нашите клиенти, бидејќи нашите производи се со висок квалитет.
  • Contact Person Name:Баукон Бауцентар Тракон
  • Address:ул.172 бр.1
  • City:Tetovo , Macedonia
  • Cell Phone #:070 205349
  • Telephone #:078 661669  078661669

  shopping assistance