00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Баукон Бауцентар Тракон

  • Company introduction:Баукон Бауцентар работи на мало и големо со трговија на градежни материјали. Нашиот асортиман опфаќа: -Сипорекс блокови (Thrakon) -Фасадни системи (Thrakon) -Бои и лакови (Thrakon) -Микроцемент (Thrakon) -Хидроизолација (Thrakon) -Лепаци за плочки и фуги (Thrakon) -Гипс картон и производи од гипс Материјали за термоизолација: -Стиропор -Стиродур -Стаклена волна (Isover) -Камена волна (Isover) Работиме исклучиво со најклавитетни материјали од Европско потекло. Наша мисија е да градиме дологорочна релација со нашите клиенти, бидејќи нашите производи се со висок квалитет.
  • Contact Person Name:Баукон Бауцентар Тракон
  • Address:ул.172 бр.1
  • City:Tetovo , Macedonia
  • Cell Phone #:070 205349
  • Telephone #:078 661669

Images

Logo

Other

Company profile complete68.75%
Number of products8
Member since18 Feb, 2020
Last activity12:02:40 , 02 Oct, 2020
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance