00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Stair railings


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:гелендери (огради) за скали по ваш вкус и поволни цени .
 • Availability:Contact
 • company profile

  Ba-ma inzinering

  • Company introduction:БА-МА ИНЖЕЊЕРИНГ Е СПЕЦИЈАЛИЗИРАНО ПРЕТПРИЈАТИЕ ЗА ПРОИЗВОДСТВО И ВРШЕЊЕ НА БРАВАРСКИ УСЛУГИ, СО ДОЛГОДИШНО ИСКУСТВО И СТРУЧЕН КАДАР. ВО РАМКИТЕ НА ОВИЕ БРАВАРСКИ УСЛУГИ СПАЃААТ : -ИЗРАБОТКА НА ОГРАДИ ОД КОВАНО И ОБИЧНО ЖЕЛЕЗО -ИЗРАБОТКА НА СЕКАКОВ ВИД МЕТАЛНИ ВРАТИ -ИЗРАБОТКА НА СЕКАКОВ ВИД НАСТРЕШНИЦИ СО ЛЕКСАН И ЛИМ -ИЗРАБОТКА И МОНТАЖА НА ПАРКИНГ РАМПИ -ИЗРАБОТКА И МОНТАЖА НА СЕКАКОВ ВИД БОКСОВИ ЗА КУЧИЊА -ИЗРАБОТКА НА СЕКАКОВ ВИД ЧЕЛИЧНИ КОНСТРУКЦИИ. БА-МА ИНЖЕЊЕРИНГ КОРИСТИ МАТЕРИЈАЛИ СО ВИСОК КВАЛИТЕТ. НЕРЕШЛИВИТЕ ПРОБЛЕМИ ВЕЌЕ СЕ МИНАТО. БА-МА ИНЖЕЊЕРИНГ ИМА РЕШЕНИЕ ЗА СИТЕ ПРОБЛЕМИ ВО ОБЛАСТА НА БРАВАРИЈАТА. СО СТРУЧНИОТ КАДАР И МЛАДИТЕ ВИЗИОНЕРИ БА-МА ИНЖЕЊЕРИНГ ВИ НУДИ ЕЛЕГАНТЕН ИЗГЛЕД НА ГРУБОТО ЖЕЛЕЗО.ВИСОКИОТ КВАЛИТЕТ,НАВРЕМЕНАТА И БРЗА ИЗРАБОТКА КАКО И ПРИФАТЛИВИТЕ ЦЕНИ СЕ ОНА ШТО ГО НУДИ НАШАТА ФИРМА. ПОВЕЛЕТЕ ПОСЕТЕТЕ НЕ И УВЕРЕТЕ СЕ ВО НАШИОТ КВАЛИТЕТ.
  • Contact Person Name:Благојче
  • Address:Мариовска 1/10
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:071270147
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Railings for stairs

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Stair railings

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Stair railings

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Stair railings

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Stair railings

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Stair railings
  071270147

  shopping assistance