00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

ТЕКСТИЛЕН Панел 50х50


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Елеганти панели со едноставна геометриска форма за акустично третирање на простори каде има потреба од елиминација на ехото, добра разбирливост на говорот и музичка прецизност.

  Направени од експандиран полиуретан и тапацирани со акустичен текстил, елементите се достапни во различни дебелини, големини и бои.

  Вообичаено се поставуваат на паралелните рефлектирачи пофршини меѓу кои се создаваат несаканите звучни ефекти, на ѕидови или таван, со директно лепење или висечки.

  Наоѓаат добра примена во сали за конференции, канцеларии, домашни кина и музички катчиња, јавни места, музички студија и слично.

  Техчички информации:

  Материјал: технички полуиретан; композитен и акустичен текстил

  Бои: Панелите се достапни во 16 бои

  Димензии: 50cm. x 50cm.

  Дебелини: 5 cm.

  Тежина: 0.414 kg
 • Availability:Contact
 • company profile

  Л-Децибел

  • Company introduction:Л-Децибел е македонска компанија која врши комплетен инженеринг за звук и акустика. Работиме активно на македонскиот пазар, а на своите клиенти им нудиме професионален пристап и третман на нивните проблеми поврзани со звукот и акустиката. Компанијата зад себе има реализирано многубројни проекти за јавни институции, приватни компании и клиенти. Л-Децибел работи по современи методи преку соодветна и професионална- високо технолошка опрема. Работиме во насока на подигнување на нивото на нормативите што ја уредуваат заштитата од бучава. Нашата мисија е да бидеме подобри во понатамошниот развој и целиме кон објективност и чесност со нашите клиенти. Секојдневно ги следиме најновите светски достигнувања во изработката на квалитетни изолациски материјали, ја следиме напредната технологија за намалување на бучавата и се трудиме да излеземе во пресрет на барањата на нашите клиенти, а се со цел да им овозможиме што поголема удобност, мир и спокој во нивниот дом, работно место и сл. За нашите клиенти се грижи тим од професионалци во својата област!
  • Contact Person Name:Л-Децибел
  • Address:Мајски Манифест 10/1
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:070344836  070344836

  shopping assistance