00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Л-Децибел

  • Company introduction:Л-Децибел е македонска компанија која врши комплетен инженеринг за звук и акустика. Работиме активно на македонскиот пазар, а на своите клиенти им нудиме професионален пристап и третман на нивните проблеми поврзани со звукот и акустиката. Компанијата зад себе има реализирано многубројни проекти за јавни институции, приватни компании и клиенти. Л-Децибел работи по современи методи преку соодветна и професионална- високо технолошка опрема. Работиме во насока на подигнување на нивото на нормативите што ја уредуваат заштитата од бучава. Нашата мисија е да бидеме подобри во понатамошниот развој и целиме кон објективност и чесност со нашите клиенти. Секојдневно ги следиме најновите светски достигнувања во изработката на квалитетни изолациски материјали, ја следиме напредната технологија за намалување на бучавата и се трудиме да излеземе во пресрет на барањата на нашите клиенти, а се со цел да им овозможиме што поголема удобност, мир и спокој во нивниот дом, работно место и сл. За нашите клиенти се грижи тим од професионалци во својата област!
  • Contact Person Name:Л-Децибел
  • Address:Мајски Манифест 10/1
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:070344836

Images

Logo

Other

Company profile complete62.50%
Number of products10
Member since27 Mar, 2018
Last activity12:42:35 , 10 Apr, 2019
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance