00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Toby 30 котел на пелети 9.5-31.7 KW

Toby 30 котел на пелети 9.5-31.7 KW

Цената е со вклучен ДДВ
80.000 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Toby 30 котел на пелети 9.5-31.7 KW
 • Seller:Metalterm
 • company profile

  Metalterm

  • Company introduction:Фирмата МЕТАЛТЕРМ ДОО е основена во 1999 год. Основна дејност на нашата фирма е увоз и трговија на материјали за водовод, греење, арматура за водовод и греење, индустриски инсталации, опрема за купатила, минерална волна, како и голем асортиман на материјали од нерѓосувачки челик. Друштвото има две стоваришта. Главното стовариште е лоцирано во Скопје на ул. Шар Планина ББ, во населба Даме Груев. Второто стовариште е лоцирано во Охрид на ул. 7-ми Ноември бр. 183 во комплексот Лихнида. Исто така располагаме и со сопствени возила: 2 возила Фиат 223 Добло Царго, Форд Цоуриер, и камион.
  • Contact Person Name:Металтерм
  • Address:Фјодор Достоевски 72
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:00 389 (0) 2 2036322
  • Year registered:1999
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:79.000 MKD

  Toby котел на пелети 5-20 KW

  Retail Price - VAT Included:80.000 MKD

  Toby 50 котел на пелети 16-50 KW

  Retail Price - VAT Included:94.700 MKD

  Камин на пелети PPK Bergen 20kw
  022036322

  shopping assistance