00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Energy Net MK

  • Company introduction:Компанијата Energy Net MK спаѓа во категоријата на големи компании. Се занимава со увоз, дистрибуција и сервис на апарати на гас, опрема за греење и водовод, климатизација, вентилација, високо ефикасни апарати, алати и друга опрема од водечките меѓународни и домашни производители. Нашата мисија е да обезбедиме максимално задоволство за нашите деловни партнери и сите наши клиенти и крајни корисници преку ефикасен и профитабилен бизнис - маркетинг на производи со висок квалитет и обезбедување на одлична услуга консалтинг, проектирање, инсталација и сервис на светски реномирани производители во областа на греење, климатизација, вентилација, гасни инсталации, водовод и канализација, а со посебен акцент на употребата на обновливите извори на енергија, со што значително придонесуваме за општествено одговорно однесување - што резултира со побрз раст и развој на економијата, животниот стандард, културата и екологијата во заедницата.
  • Contact Person Name:Energy Net MK
  • Address:Владимир Каваев 2-Б
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:023072727
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete65.62%
Number of products33
Member since26 Feb, 2016
Last activity13:21:30 , 19 Sep, 2018
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance