00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Котел на дрво-јаглен Bergen 43-48 KW

Котел на дрво-јаглен Bergen 43-48 KW

Цената е со вклучен ДДВ
50.000 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Котел на дрво-јаглен Bergen 43-48 KW
 • Seller:Metalterm
 • company profile

  Metalterm

  • Company introduction:Фирмата МЕТАЛТЕРМ ДОО е основена во 1999 год. Основна дејност на нашата фирма е увоз и трговија на материјали за водовод, греење, арматура за водовод и греење, индустриски инсталации, опрема за купатила, минерална волна, како и голем асортиман на материјали од нерѓосувачки челик. Друштвото има две стоваришта. Главното стовариште е лоцирано во Скопје на ул. Шар Планина ББ, во населба Даме Груев. Второто стовариште е лоцирано во Охрид на ул. 7-ми Ноември бр. 183 во комплексот Лихнида. Исто така располагаме и со сопствени возила: 2 возила Фиат 223 Добло Царго, Форд Цоуриер, и камион.
  • Contact Person Name:Металтерм
  • Address:Фјодор Достоевски 72
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:00 389 (0) 2 2036322
  • Year registered:1999
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:157.691 MKD

  Топлинска пумпа Monobloc 220 V, фре ...

  Retail Price - VAT Included:53.358 MKD

  Етажен котел Bergen 25kw

  Retail Price - VAT Included:94.700 MKD

  Камин на пелети PPK Bergen 20kw

  Retail Price - VAT Included:59.428 MKD

  Bergen Челичен котел BSB 35kw

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Гусан котел Bergen
  022036322

  shopping assistance