00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

ПРОДАЖБА НА СТАНОВИ


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Станбено деловен објект кој се наоѓа во една од најатрактивните локации поточно во Општина Карпош на улица Партизански Одреди број 4. Станбено деловниот објект располага со Деловни простории и Станови со квадратура од 36м2 до 80 м2. Станбениот објект се гради по врвни домашни и меѓународни стандарди и обезбедува услови за удобно домување со висок квалитетот на материјалите, изведбата и енергетската ефикасност.
  За подетални информации контактирајте не на:
  тел.бр.078/880-111
 • Availability:Contact
 • Place of Origin:Macedonia
 • company profile

  Eco Construction

  • Company introduction:ЕКО КОНСТРУКТИОН е компанија чија дејност е изградба на објекти во високоградба, со висока успешност и квалитет. Станбените објектите на ЕКО КОНСТРУКТИОН се потврда за сигурност, квалитет, брзина и професионалност на фирмата која континуирано го подобрува својот квалитетот по врвни домашни и меѓународни стандарди. Ние сме фирма која што нуди сигурна и транспарентна инвестиција во вашиот дом , со висок квалитетот на материјалите, изведба и енергетската ефикасност. Веруваме во задоволни клиенти и затоа им нудиме најдобра цена и квалитет. За подетални информации контактирајте не на: тел.бр.078/880-111
  • Contact Person Name:Tони
  • Address:Partizanski Odredi br.4
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:078/880-111
  • Telephone #:078/880-111
  • Geo Location:Show  078880111

  shopping assistance