00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Eco Construction

  • Company introduction:ЕКО КОНСТРУКТИОН е компанија чија дејност е изградба на објекти во високоградба, со висока успешност и квалитет. Станбените објектите на ЕКО КОНСТРУКТИОН се потврда за сигурност, квалитет, брзина и професионалност на фирмата која континуирано го подобрува својот квалитетот по врвни домашни и меѓународни стандарди. Ние сме фирма која што нуди сигурна и транспарентна инвестиција во вашиот дом , со висок квалитетот на материјалите, изведба и енергетската ефикасност. Веруваме во задоволни клиенти и затоа им нудиме најдобра цена и квалитет. За подетални информации контактирајте не на: тел.бр.078/880-111
  • Contact Person Name:Tони
  • Address:Partizanski Odredi br.4
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:078/880-111
  • Telephone #:078/880-111
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete65.62%
Follows1
Number of products3
Member since25 Mar, 2016
Last activity11:15:21 , 18 Avg, 2016
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance