00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Pellets Stove CentroPelet ZS12


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Warm radiant stove Pellets with power of 12kW.
 • Availability:Contact
 • company profile

  Energo Sistem

  • Company introduction:Претпријатиа за трговија, сервис, инженеринг и консалтинг, се занимава со проектирање и изведба на котлари и системи за централно греење на индустриски и комерцијални објекти на природен, течен нафтен гас и мазут. За домаќинствата нудиме проектирање и изведување на комплетни системи за греење на сите видови горива со испорака на материјали и опрема многубројните наши партнери.
  • Contact Person Name:Енерго Систем
  • Address:Сервисна зона југ б.б., реон 40
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:022770790
  • Fax #:022700602
  • Geo Location:Show  022770790

  shopping assistance