00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Фасада

Фасада

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Braja Fix е приватна компанија која започна со работа на 13 март 1993 година.

  Започна исклучиво со трговија и дистрибуција на материјали за топлинска изолација, индустриски малтери и производи за малтери од познати производители.

  Со 25 години искуство и многу успешни реализирани проекти ќе се погрижиме вашите соништа да се реализираат.

  Braja Fix е една од најголемите малопродажни и градежни компании во регионот, има свои претставништва во Кичево, Македонија со многу успешни реализирани проекти во балканскиот регион.
 • Availability:Contact
 • Seller:Braja fiks
 • company profile

  Braja fiks

  • Company introduction:Браја фикс е една од најголемите малопродажни и градежни компании во регионот, има свои претставништва во Кичево, Македонија со многу успешни реализирани проекти во балканскиот регион. Услуги: • Фасада • Суво градежништво • Внатрешен Гипс • Декорација на гипс Браја фикс е приватна компанија која започна со работа на 13 март 1993 година. Започна исклучиво со трговија и дистрибуција на материјали за топлинска изолација, индустриски малтери и производи за малтери од познати производители. Со 25 години искуство и многу успешни реализирани проекти ќе се погрижиме вашите соништа да се реализираат.
  • Contact Person Name:Феим
  • Address:с.Осломеј 9
  • City:Kicevo , Macedonia
  • Telephone #:045 225866
  • Fax #:045 224203  045225866

  shopping assistance