00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Braja fiks

  • Company introduction:Браја фикс е една од најголемите малопродажни и градежни компании во регионот, има свои претставништва во Кичево, Македонија со многу успешни реализирани проекти во балканскиот регион. Услуги: • Фасада • Суво градежништво • Внатрешен Гипс • Декорација на гипс Браја фикс е приватна компанија која започна со работа на 13 март 1993 година. Започна исклучиво со трговија и дистрибуција на материјали за топлинска изолација, индустриски малтери и производи за малтери од познати производители. Со 25 години искуство и многу успешни реализирани проекти ќе се погрижиме вашите соништа да се реализираат.
  • Contact Person Name:Феим
  • Address:с.Осломеј 9
  • City:Kicevo , Macedonia
  • Telephone #:045 225866
  • Fax #:045 224203

Images

Logo

Other

Company profile complete59.38%
Number of products4
Member since17 Jul, 2012
Last activity14:53:30 , 16 Oct, 2020
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance