00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Segment garage doors


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Доорс Импекс Ви нуди нај добрите луксузни сегментни врати со 60мм дебелина на панелот, врати во 50 варианти на дрво боја, како и сите РАЛ бои.
  Имате можност да одберете врата со торсионни федери во позадина на вратта. Оваа Ви дозволува да ставите сегментна врата, а да изгубите само 8 см от висината на светлиот отвор. Се користи за врати со нисок плафон или кога сакате да имате максимален светеол отвор во висина, ште ке остане после монтажата на вратата!
 • Availability:Contact
 • company profile

  Doors Impeks

  • Company introduction:Фирмата Доорс Импекс е основана во 2010г. во Скопје. Како застапник на водечките европски фирми Novoferm, Krispol, Marantec, Locher и Stilplast извршува продажба, монтажа и сервис на гаражни, противпожарни и специјални врати; автоматика за гаражни, крилни и клизни врати; ПВЦ и алуминумска програма. Нашата главна стратегија е да понудиме производ со врвен квалитет и достапни цени, како и професионална и докажана грижа за користниците. За таа цел имаме остварено безброј контакти со нашите клиенти, одблиску да се запознаеме со нивните потреби и барања.
  • Contact Person Name:Иван
  • Address:Боца Иванова б.б.
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:078 318 027
  • Geo Location:Show  078318027

  shopping assistance