00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Doors Impeks

  • Company introduction:Фирмата Доорс Импекс е основана во 2010г. во Скопје. Како застапник на водечките европски фирми Novoferm, Krispol, Marantec, Locher и Stilplast извршува продажба, монтажа и сервис на гаражни, противпожарни и специјални врати; автоматика за гаражни, крилни и клизни врати; ПВЦ и алуминумска програма. Нашата главна стратегија е да понудиме производ со врвен квалитет и достапни цени, како и професионална и докажана грижа за користниците. За таа цел имаме остварено безброј контакти со нашите клиенти, одблиску да се запознаеме со нивните потреби и барања.
  • Contact Person Name:Иван
  • Address:Боца Иванова б.б.
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:078 318 027
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete62.50%
Number of products8
Member since24 Sep, 2015
Last activity15:22:03 , 21 Feb, 2024
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance