00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Електро-заварени панели за габиони


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Електро-заварени панели за габиони наменети за украсни ѕидови, клупи, огради, фасади, саксии и останати намени. Панелите се изработени од високо квалитетна жица со 4мм дебелина и отвор на окце 10х10цм. Истите се поцинкувани 95% со 5% алуминиум што додава на нивната долгорочност. Панелите доаѓаат во најразлична димензија во зависност од потребите.
 • Availability:On Order
 • Seller:Ergo Kom
 • Place of Origin:Spain
 • Warranty:30 years
 • company profile

  Ergo Kom

  • Company introduction:ЕРГО КОМ ДООЕЛ Скопје е компанија која делува на пазарот за специјализирани градежни материјали. ЕРГО КОМ е ексклузивен застапник и дистрибутер за производите на познатиот светски производител на жичани производи и геосинтетици "Maccaferri", компанија основана во 1879г., светски призната како докажан партнер во сферата на проектирање и развој на напредни решенија во градежништвото и инженеринг на животната средина. ЕРГО КОМ може да стане Ваш доверлив партнер во испораката на високо квалитетни материјали првенствено наменети за употреба во нискоградбата, како и во развивање на решенија за стабилизација на земјиштето, контрола на ерозија, потпорни ѕидови, депонии, обложување на канали и реки, спречување на одрони на камења итн.
  • Contact Person Name:Владимир Трајановски
  • Address:ул. Костурски херои бр. 4-8
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:00 389 (0)2 3232 351
  • Fax #:00 389 (0)2 3232 351
  • Year registered:2011
  • Geo Location:Show  023232351

  shopping assistance