00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Ergo Kom

  • Company introduction:ЕРГО КОМ ДООЕЛ Скопје е компанија која делува на пазарот за специјализирани градежни материјали. ЕРГО КОМ е ексклузивен застапник и дистрибутер за производите на познатиот светски производител на жичани производи и геосинтетици "Maccaferri", компанија основана во 1879г., светски призната како докажан партнер во сферата на проектирање и развој на напредни решенија во градежништвото и инженеринг на животната средина. ЕРГО КОМ може да стане Ваш доверлив партнер во испораката на високо квалитетни материјали првенствено наменети за употреба во нискоградбата, како и во развивање на решенија за стабилизација на земјиштето, контрола на ерозија, потпорни ѕидови, депонии, обложување на канали и реки, спречување на одрони на камења итн.
  • Contact Person Name:Владимир Трајановски
  • Address:ул. Костурски херои бр. 4-8
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:00 389 (0)2 3232 351
  • Fax #:00 389 (0)2 3232 351
  • Year registered:2011
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete75.00%
Number of products12
Member since05 Nov, 2012
Last activity10:44:30 , 15 Dec, 2022
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance