00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

PANTHEON Е-ДЕЛОВОДНИК


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:PANTHEON Е-ДЕЛОВОДНИК ги има следните функционалности:

  •Неограничен број на деловодни книги
  • Сите податоци на едно место
  •Едноставен и научен софтвер
  •Едноставна евиденција на влезна документација и договори
  •Автоматско префрлање и архивирање на излезни документи од веќе внесените
  •Печатење на излезни фактури со архивски знаци
  •Автоматско водење на е-деловодник
  •Автоматско известување за временскиот период за чување на документи
  •Автоматско отстранување на документите со поминат рок на чување
  •Поделба на документите на архивски и документиран материјал
  •Автоматско генерирање на голем број на извештаи
  •Едноставно пребарување по повеќе критериуми
 • Seller:Datalab MK
 • company profile

  Datalab MK

  • Company introduction:ДАТАЛАБ МК д.о.о. Скопје е фирма ќерка на ДАТАЛАБ д.д. Словенија која на македонскиот пазар го нуди производот PANTHEON™, деловно-информатички систем за мали и средни претпријатија. Нашиот слоган „Претворете ги податоците во профит“ јасно укажува на нашата мисија – да им се помогне на претпријатијата, со употреба на модерни информатички технологии, да ги претворат податоците кои настануваат во текот на работењето во поголем профит. PANTHEON™ Ви помага да ја анализирате работата и позицијата на вашата компанија, да го надгледувате вашиот напредок и да го планирате вашиот раст.
  • Contact Person Name:Светлана Атанасовска Трајкова
  • Address:ул. Лондонска бр.19 лок. 7,8
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:00 389 072 208710
  • Telephone #:00 389 (0)2 3079 231
  • Geo Location:Show  023079231

  shopping assistance