00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Datalab MK

  • Company introduction:ДАТАЛАБ МК д.о.о. Скопје е фирма ќерка на ДАТАЛАБ д.д. Словенија која на македонскиот пазар го нуди производот PANTHEON™, деловно-информатички систем за мали и средни претпријатија. Нашиот слоган „Претворете ги податоците во профит“ јасно укажува на нашата мисија – да им се помогне на претпријатијата, со употреба на модерни информатички технологии, да ги претворат податоците кои настануваат во текот на работењето во поголем профит. PANTHEON™ Ви помага да ја анализирате работата и позицијата на вашата компанија, да го надгледувате вашиот напредок и да го планирате вашиот раст.
  • Contact Person Name:Светлана Атанасовска Трајкова
  • Address:ул. Лондонска бр.19 лок. 7,8
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:00 389 072 208710
  • Telephone #:00 389 (0)2 3079 231
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete75.00%
Number of products5
Member since22 Mar, 2012
Last activity10:58:44 , 06 Jul, 2017
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance