00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Десктоп DELL Vostro 3668 (i3, 4Gb, 500Gb, DRW, Windows)


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Десктоп DELL Vostro 3668 (i3, 4Gb, 500Gb, DRW, Windows)

  Intel Core i3-7100 Processor (3.90GHz, 3Mb Cache, Dual Core)
  Mini Tower Chassis with 240W Power Supply
  4Gb 2400MHz DDR4 Non-ECC (1x4Gb)
  500Gb 3.5” 7200 RPM SATA III Hard Drive
  DVD+/-RW Drive
  Integrated Intel HD 630 Graphics
  Dell MS116 USB Optical Black Mouse
  Dell KB216 USB Black Keyboard
  Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 Card
  Dell Wireless 1707 Card (802.11 bgn + Bluetooth 4.0, 2.4 GHz) Card
  Windows 10 Professional 64-Bit, factory installed
  3 Years RTD Standard Warranty
 • Category:Desktop PC
 • Availability:In Stock
 • Warranty:3 years
 • Wholesale Price - VAT Excluded:29.000 MKD
 • company profile

  Makpetrol AD - Dell Centre

  • Company introduction:Макпетрол А.Д. – Центар Dell денеска претставува една од најголемите и најискусните ИТ компании во Република Македонија. Нудиме: Преносни и персонални компјутери, сервери, мрежни компоненти, storage уреди, монитори, принтери, работни станици, периферни уреди... Софтвер за заштита на компјутерите Виртуализациja Компјутерски мрежи Визијата на Макпетрол А.Д. - Центар Делл е да бидеме најуспешната ИТ компанија во Републиката при што секогаш ќе се стремиме да бидеме водечки систем интегратор нудејќи комплетни решенија на своите потрошувачи преку поставување на целосната инфраструктура, мрежна пасивна и активна опрема, интеграција на целокупната компјутерска опрема, инсталација на други системски решенија кои ќе овозможат безбедно, брзо и сигурно работење во компанијата и по желба дизајнирање на апликативни решенија кај одредни купувачи.
  • Contact Person Name:Игор Величковски
  • Address:Васил Ѓоргов 33-а
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:02 3163 846; 02 3109 713
  • Fax #:023124624
  • Geo Location:Show  023163846023109713

  shopping assistance