00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Судски преводи на словенечки јазик


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Судски преводи на словенечки јазик
 • company profile

  Катарина Каракашев Кацарска-Словенечки, Српски, Хрватски

  • Company introduction:Овластен судски преведувач Катарина Каракашев Кацарска. Вршам судски преводи за следниве јазици: - Словенечки - Српски - Хрватски Дополнителни услуги: - Стручни преводи од повеќе области за: словенечки, српски, хрватски и англиски - Часови за деца и возрасни - Симултани и консекутивни услуги
  • Contact Person Name:Катарина Каракашев Кацарска
  • Address:бул.Јане Сандански 62-1/3
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070 392967
  • Telephone #:02 4251887  024251887

  shopping assistance