00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Судски и стручен превод


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Судски преводи од албански, англиски, арапски, бугарски, босански, германски, грчки, дански, италијански, јапонски, кинески, норвешки, полски, португалски, романски, руски, словачки, словенечки, српски, турски, француски, холандски, хрватски, црногорски, чешки, шпански, шведски на македонски јазик. Можни се и други јазични комбинации, зависно од Вашите потреби. На Ваше барање, вршиме и нотаризација на судски превод и преземање на материјалот за превод и достава на заверениот превод. Стручни преводи од следните области: - медицина и фармација - економија - право - хуманистички науки - технички науки - природни науки
 • Availability:On Order
 • Seller:Deiksis
 • Place of Origin:Macedonia
 • Warranty:Lifelong
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  Deiksis

  • Company introduction:Creative services company. Technical and legal translation. Interpreting. Proofreading, revision and editing. Academic writing. Transcription. Website and software localisation. Subtitling. Desktop publishing. Typesetting. Publishing. Representation of new authors. We work with all formats of documents.
  • Contact Person Name:Гордана
  • Address:бул. Партизански одреди 77/1
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:078 404 652  078404652

  shopping assistance