00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

резервни делови за eспресо машини МИА ТЕТОВО


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Еспресо машини и резервни делови МИА ТЕТОВО
  МИА
  Од 1994 година Миа компани продава резервни делови за еспресо кафе машини, машини за миење садови, креаторите на мраз, пумпи, средства за чистење, Млинови за кафе. Нашите главни клиенти се производители и поправка техничари со еспресо машини. Во нашиот каталог ќе најдете широк спектар на делови за големи брендови, опсегот кој постојано се зголемува за да се задоволат потребите на нашите клиенти, така што ние секогаш сме подготвени да слушаат совети и совети за подобар квалитет на услугата.
  ЕСПРЕСО РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

  ДОДАТОЦИ
  Резервни делови за Млинови за кафе
  Резервни делови за кафе машини

  Миа компанијата
  контакт
  адреса:
  Илинденска b.b. (Индустриска зона)
  Тетово
  МК
  1200
  Македонија

  Телефон: +389 44 522 700
  Број на мобилен телефон: +389 70 224 067 +389 70 371 845

  Информации: Миа служба верува дека секој еспресо машина потреби за одржување да се изврши и изгледа тоа е најдобро. Повик Миа сервис денес!

  Понеделник - Сабота 8:00-06:00
 • Availability:In Stock
 • Place of Origin:Macedonia
 • Warranty:1 month
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  Mia service

  • Company introduction:Од 1994 година Миа компанија продава резервни делови за еспресо кафе машини, машини за миење садови, мраз креаторите, пумпи, средства за чистење, кафе брусилки. Нашите главни купувачи се производители и поправка техничари со еспресо машини. Во нашиот каталог ќе ги најдете широк спектар на делови за големи брендови, од опсегот што постојано се зголемува за да се задоволат потребите на нашите клиенти, па ние секогаш сме подготвени да ги слушаат совети и финти за подобар квалитет на услугата.
  • Contact Person Name:FATMIR ADEMI ; BESIM ADEMI
  • Address:ILINDENSKA B.B INDUSTRISKA ZONA TETOVO MK
  • Post Code:1200
  • City:Tetovo , Macedonia
  • Cell Phone #:0038970224067 0038970371845
  • Telephone #:0038944522700
  • Fax #:0038944522700
  • Year registered:2010
  • Total employees:4
  • Geo Location:Show  044522700

  shopping assistance