00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Членување во Бизнис клубот (платформа за врежување)


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Членување во Бизнис клубот (платформа за врежување) нуди можност за стекнување нови бизнис контакти, учество на настани за вмрежување, можност за потенцијален cross-sale итн...
  Користење на услуги од Платформа за вмрежување
  1.Учество на месечни настани за вмрежување (нетворкинг) и меѓусебно запознавање
  2.Пристап до квартален Newsletter за членството
  3.Услуга за 1 на 1 поврзување со членка
  4.Пристап до Актуелни бизнис информации
  5.Пристап до извештаи за Импакт на ЦЕЕД глобал
  6.Пристап до Подкаст
  7.Пристап до Совети за ефективно вмрежување
  8.Пристап до Вебинар
  9.Дедициран Key account manager за секој член

  Повеќе информации и пријавување на: моб: 076 496 614 или на e-mail: abogeski@ceed-macedonia.org

  ЦЕНА: 6,170 денари +ДДВ (месечно) или 100 евра + ДДВ (месечно)
 • Availability:In Stock
 • company profile

  ЦЕЕД Македонија

  • Company introduction:CEED Бизнис клубот во Македонија е платформа за вмрежување и до-едукација на бизнисмени, односно единствен бизнис клуб од ваков тип со 15 години традиција, кој нуди комбинација на формалнa и неформалнa едукација во рамки на платформата, но само на внимателно избрани претприемачи и компании кои делат иста визија, односно верување дека единствено преку развој и поддршка меѓу основачите може да ја трансформираме бизнис климата и инспирираме полово еднаква, претприемачки ориентирана младина. Од постоечкото членство броиме близу 100тина компании и статистиката следствено е: - Просечен број на вработени на членките – 55 - Просечно време на членување – 7 години - Застапеност по сектори: IT сектор – 18%, Finance сектор - 14%, Food and/or Marketing -10%. - Просечни годишни приходи по членка = 2,7 mil EUR
  • Contact Person Name:Александар Богески
  • Address:Орце Николов 202-1/36
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:02 3079911
  • Telephone #:02 3079191
  • Geo Location:Show  023079191

  shopping assistance