00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

ЦЕЕД Македонија

  • Company introduction:CEED Бизнис клубот во Македонија е платформа за вмрежување и до-едукација на бизнисмени, односно единствен бизнис клуб од ваков тип со 15 години традиција, кој нуди комбинација на формалнa и неформалнa едукација во рамки на платформата, но само на внимателно избрани претприемачи и компании кои делат иста визија, односно верување дека единствено преку развој и поддршка меѓу основачите може да ја трансформираме бизнис климата и инспирираме полово еднаква, претприемачки ориентирана младина. Од постоечкото членство броиме близу 100тина компании и статистиката следствено е: - Просечен број на вработени на членките – 55 - Просечно време на членување – 7 години - Застапеност по сектори: IT сектор – 18%, Finance сектор - 14%, Food and/or Marketing -10%. - Просечни годишни приходи по членка = 2,7 mil EUR
  • Contact Person Name:Александар Богески
  • Address:Орце Николов 202-1/36
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:02 3079911
  • Telephone #:02 3079191
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete71.88%
Number of products8
Member since25 Avg, 2023
Last activity10:47:12 , 11 Sep, 2023
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance