00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Individual pension insurance - 3 column


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Voluntary Fully Funded Pension Insurance (3 column - individual pension insurance) - KB First voluntary pension fund - Skopje. Use the third column and open your own account - third column - voluntary fully funded pension insurance benefits allows for additional savings. The main goal of the third column is to provide more money for retirement. Why saving is usually when the third pillar gives tax breaks and thus have the opportunity to provide a dignified retirement. You set the rate and pace of payments via the Internet will have full insight into your individual account and regular monitoring of fertilization of assets, 24 hours a day. The crowd of money can be raised to 52 years old for women and 54 for men. You decide the time and manner of disbursement of funds saved. More info on 43777 02 32 / www.kbprvo.com.mk / Become our friend on Facebook - KB First Pension Companyпридобивки за дополнително штедење. Основна цел на третиот пензиски столб е да обезбеди повеќе пари за пензија. Зошто обично штедење, кога третиот пензиски столб дава даночни олеснувања и со тоа имате можност да си обезбедите достоинствена пензија. Вие ја одредувате висината и динамиката на уплатите, Преку интернет ќе имате целосен увид во Вашата индивидуална сметка и редовно следење на оплодувањето на средствата, 24 часа на ден. Насобраните пари можат да се подигнат на 52-годишна возраст за жени и 54 за мажи. Вие одлучувате за периодот и начинот на повлекување на заштедените средства. Повеќе инфо на 02 32 43 777 / www.kbprvo.com.mk / станете ни пријател на Facebook – КБ Прво пензиско друштво
 • Availability:Contact
 • company profile

  KB First Pension Company

  • Company introduction:Иднината, денес, значи планирање на нашиот живот денес, со одговорност кон нашата и иднината на нашите најблиски. Вложувањето во Пензиските фондови со кој управува КБ Прво пензиско друштво е вложување во сопствената иднина. КБ Прво пензиско друштво произлезе од реформите во пензискиот систем во Република Македонија и негова основна дејност е управување со пензиски фондови. Нашата цел е да создадеме вредност за членовите на Фондовите со кој управуваме, да ги заштитиме нивните интереси, да овозможиме сигурност на нивните средства и да создадеме профит со соодветно инвестирање.
  • Contact Person Name:Игор Тасески
  • Address:Бул.Илинден бр.1 (Спроти Влада на РМ)
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:02 32 43 777
  • Fax #:02 32 43 789
  • Geo Location:Show  023243777

  shopping assistance