00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Coaching сесија

Coaching сесија

Цената е со вклучен ДДВ
5.782 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Коучинг сесија 60 мин
  „Секому му треба коуч“ – Бил Гејтс

  Коучингот ќе ви помогне да покренете акција и да го надминете она што ве кочи и не ви овозможува напредок и успех во вашиот личен и професионален живот.

  Се чувствувате „заглавено“?
  Знаете дека можете повеќе
  Знаете дека можете да дадете многу повеќе
  Чувстувате дека сте под постојан притисок и/или стрес
  Мислите дека не одите напред
  Немате доволно самодоверба
  Имате изговори за да не направите промени
  Постојано сте во трка со времето
  Имате долготрајна дилема
  Не знаете што точно сакате
  Знаете што сакате, ама не знаете како да го добиете
  Немате цел
  Имате цел. Ви треба дефинирана почетна точка.
  Ви треба фокус
  Имате предизвик пред себе
  Вашиот приватен и професионален живот е добар, но вие сакате да биде многу, многу подобар
  Минувате низ голема транзиција/промена во животот
  Ви треба смисла во животот (двигател)
  Сакате да имате повеќе пари
  И многу, многу други лични и професионални потреби за ВАШ раст, развој и успех
  Коучингот овозможува акција и можност за раст и развој во деловите коишто сакате да ги подобрите во својот личен и/или професионален живот, било тоа да е подобро носење одлуки, решавање проблеми, управување со промени, справување со конфликтни ситуации, преговарање, справување со стрес и стресни ситуации или управување со време. Коучингот ве насочува кон успех.

  Коучингот е механизам кој ќе ви помогне да го постигнете успехот што го имате зацртано за себе, а лицето кое ги води коучинг-сесиите (коуч) е ваш сојузник и ви помага во процесот на раст, развој и постигнување успех. Коучингот ви овозможува ВИЕ да поставите свои цели, ВИЕ да поставите критериуми и ВИЕ да ги постигнете целите според сопствени критериуми и се разбира, да постигнете целосен успех и задоволство.

  Коучинг-сесиите се одвиваат еден на еден (индивидуални сесии) со физичко присуство или онлајн на ZOOM, Skype или на друга соодветна онлајн-платформа.

  Повеќе информации и закажување термин на:

  тел. 3246-041; 075 446-686

  Тагови: Cоаching, Коучинг
 • Availability:In Stock
 • Seller:ESP
 • Place of Origin:Macedonia
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  ESP

  • Company introduction:Визија ЕСП - Скопје е основано во 1999 година како центар за преводи / толкување, обука по странски јазици и компјутерска обука од страна на врвни професионалци кои делеа јасна визија: Бескомпромисна потрага по врвен квалитет во услугите што ЕСП ги нуди, со што ЕСП ќе израсне во центар на извонредност за обука по странски јазици, компјутери и обуки за развивање и управување на човечки ресурси, кој влева сигурност кај посетителите во успешност на процесот на учење на странски јазик, компјутерско описменување, како и обука за усовршување. ЕСП опстојува на таа визија, и во потрага по квалитет добивката е од второстепено значење. Мисија Текот на работењето, искуствата и знаењата стекнати во тој процес, овозможија од визијата на ЕСП да се развие мисијата на ЕСП: Целосна посветеност кон непречен напредок на клиентите во усовршување на нивните познавања од избраната област, која најдобро е изразена преку Нашето мото Развивај го човечкиот потенцијал! Потврда за квалитет во наставата Од Мај 2006 ЕСП е целосно акредитирано од MAQS (МАКС) - Македонска асоцијација за квалитет во наставата по странски јазици (Асоцијативна членка на EAQUALS - Европска асоцијација за квалитет во наставата по странски јазици). Насоченост кон потребите на клиенти Еден од најважните темели за дизајнирање на нашите обуки се токму утврдените потреби и очекувани исходи на клиентите, врз основа на што изведувачите и посетителите заедно работат на постигнување на договорените цели на најефикасен можен начин
  • Contact Person Name:Лидија Таскова Попова
  • Address:9-ти Мај 4
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:02 3246041
  • Year registered:1999
  • Geo Location:Show  023246041

  shopping assistance