00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Building construction

Building construction

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:In the area of building construction BV Engineering performes:

  - Construction of individual houses and collective residential buildings;
  - Construction of industrial and commercial buildings;
  - Reconstruction and rehabilitation of existing facilities;
 • Availability:Contact
 • company profile

  BV Engineering

  • Company introduction:БВ Инженеринг ДООЕЛ е компанија која нуди комплетни услуги од областа на градежништвото. Во нашето работење е вплотено целокупното искуство и знаење на нашиот тим стекнати при изградбата на различни типови на објекти. Со нашиот стручен кадар и опремата со која располагаме подготвени сме да излеземе во пресрет на секаков тип на задачи и предизвици поставени пред нас од страна на клиентите. Квалитетот на извршените работи и запазувањето на договорените рокови се врвни приоритети во нашето работење.
  • Contact Person Name:Борис
  • Address:Елпида Караманди 13-1/10
  • Post Code:7000
  • City:Bitola , Macedonia
  • Cell Phone #:070373901
  • Telephone #:047223346
  • Fax #:047203257
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Designing
  047223346

  shopping assistance