00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

BV Engineering

  • Company introduction:БВ Инженеринг ДООЕЛ е компанија која нуди комплетни услуги од областа на градежништвото. Во нашето работење е вплотено целокупното искуство и знаење на нашиот тим стекнати при изградбата на различни типови на објекти. Со нашиот стручен кадар и опремата со која располагаме подготвени сме да излеземе во пресрет на секаков тип на задачи и предизвици поставени пред нас од страна на клиентите. Квалитетот на извршените работи и запазувањето на договорените рокови се врвни приоритети во нашето работење.
  • Contact Person Name:Борис
  • Address:Елпида Караманди 13-1/10
  • Post Code:7000
  • City:Bitola , Macedonia
  • Cell Phone #:070373901
  • Telephone #:047223346
  • Fax #:047203257
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete71.88%
Number of products8
Member since19 Apr, 2012
Last activity22:38:41 , 10 Feb, 2019
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance